Lidmaatschap SPA   
Kandidaten SPA   
Laurent Hennekens
Laurent Hennekens 2

Laurent Hennekens
Woonachtig in Geleen
Leeftijd : 43

Mijn naam is Laurent Hennekens en ik ben geboren in het Overijsselse dorp Heino.

Na een korte stop in Hoorn zijn Mijn vader Jerome Hennekens en Moeder Renee Rutten samen met mijn broer terug naar het mooie zuiden gekomen.

De roots van mijn ouders liggen in Sittard-Geleen waar hun vaders beide prominente burgers waren.

Ze waren zeer betrokken bij de mensen en de ontwikkeling van Sittard-Geleen. In hun navolging vind ik het dan ook prachtig om in deze tijd mijn eigen bijdrage te geven aan deze prachtige gemeente.

Dit probeer ik al door al jarenlang muziek via Muziekcafé de Meister te promoten waarvan ik de eigenaar ben. Kenmerkend zijn dat hoewel alle muzieksoorten welkom zijn hier, we internationale faam hebben gemaakt in de alternatieve en hardere soorten en de underground.

In Sittard-Geleen zullen we een mooie balans moeten vinden tussen Milieu, Mensen, en economie.

Realistisch naar de problemen van nu kijken en waar het nodig is sterk en met daadkracht handelen. Maar met het oog op de toekomst en de juiste prioriteiten volgen. Waar de mensen op 1 staan en hun eigen bijdrage daarin bepalend moet zijn. En wij als gemeente er voor moeten zorgen dat er voldoende ruimte is voor milieu, en een prettige en schone leefomgeving.

Maar ook werkgelegenheid ontspanning en veiligheid zijn hier toonaangevend in. Het een mag echter niet ten koste gaan van het andere en soms is een moeilijke beslissing nu nodig om er in de toekomst de vruchten van te plukken.

Maar zoals het de partijnaam al zegt:
Samen komen we er altijd uit, en kijk ik (wij) er naar uit u te mogen vertegenwoordigen na de verkiezingen.