Lidmaatschap SPA   
Kandidaten SPA   
Inge Boessen
Inge Boessen 7

Inge Boessen
Woonachtig in Geleen 
Leeftijd : 35

  • Sociaal pedagogisch medewerker 
  • Juridisch medewerker bedrijfsrecht (JMB)
  • Middle Management 
  • Marketing nima A
  • Human Resource Management (HRM)
  • Vennoot familiebedrijf te Geleen

Inge Boessen (Geleen) – Werkzaam bij de Hogeschool in Sittard en ook al meer dan 20 jaar werkzaam binnen een familiebedrijf in Geleen. Eveneens een trots lid van een van de oudste toneelverenigingen binnen onze gemeente.  

 

Sinds kort lid van de lokale partij SPA. ‘Ik zie SPA als een partij die burgerbelangen vooropstelt. Een partij die gedegen en onafhankelijk onderzoek doet, die kritisch durft te zijn en de juiste vragen durft te stellen. Maar vooral een partij die streeft naar een juiste balans tussen ‘mens’, ‘milieu ‘en ‘middelen’ 

 

Om de leefbaarheid te optimaliseren en te voorkomen dat de gebieden waar nu nog weinig aan de hand lijkt, af gaan glijden, zal er meer gekeken én geluisterd moeten worden naar wensen en behoefte van onze inwoners en van de (lokale)ondernemers. 

 

Als lid van SPA wil ik samen met een sterk team onze gemeente vooruithelpen. Hierbij vind ik het van belang om dicht bij de mensen te staan zodat je weet wat er leeft onder de inwoners. Je moet een goed beeld hebben van de uiteenlopende doelgroepen (van jong tot oud) binnen je gemeente en aan hen een omgeving bieden die past bij de wensen en behoeftes ‘De aanpak vereist samenwerking, slagvaardigheid en visie. Versterken wat goed gaat en verbeteren wat nodig is’.