Lidmaatschap SPA   
Kandidaten SPA   
Bart Groenewoud
Bart Groenewoud

Bart Groenewoud
Woonachtig in Papenhoven
Leeftijd : 51

  • SAP Technical Consultant
  • HEAO BI
  • Ik draag het IVN een warm hart toe
  • Voormalig webmaster IVN Swentibold Born
  • Hobby’s: tuinieren, wandelen, wielrennen
  • Mantelzorger voor mijn 92 jarige moeder
  • Linkedin:
    https://www.linkedin.com/in/bagroenewoud

Mijn naam is Bart Groenewoud, woonachtig te Papenhoven.
Als SAP Technical Consultant werkend bij ATOS ben ik momenteel gedetacheerd bij Douwe Egberts in Utrecht maar werk van huis uit. Eerder werkte ik via ATOS onder andere voor Philips, DSM en Universiteit Maastricht.

Full time werkzaam in ICT. Geboren in Geleen, 24 jaar gewoond in de Lindenheuvel, daarna naar Geulle verhuisd en via Spaubeek, Born in Papenhoven terecht gekomen.

Samen met SPA wil ik deze gemeente vooruithelpen. SPA heeft een fijn en intensief contact met de burger, en heeft een zeer goede dossier kennis.

Natuur, energietransitie en verlaging van de OZB zijn mijn aandachtsgebieden.

De lastenverzwaringen in deze gemeente de afgelopen jaren zijn te hoog, door kritisch te zijn op o.a. de uitgaven/kosten moet o.a. de OZB worden verminderd. Een financieel gezond beleid voorop.

Ik voel mee met de mensen waarvan de energieleverancier eind 2021 failliet ging, ook ik ben een van de getroffene. Ik wil actief meewerken om in de toekomst de juiste keuzes te maken op gemeentelijk niveau met betrekking tot energie. O.a. beginnen met besparen waar mogelijk. Kunnen het aantal lantaarnpalen in bepaalde straten, in deze gemeente niet in stuk minder….

Het groen in deze gemeente staat onder druk, meer industrie, grote bedrijfshallen onder het mom van meer werkgelegenheid. Ik zal mij inzetten voor de toekomstige generaties om hierin een goede balans te vinden.